Saya sayang awak
Tuesday @ 1:51 AM | 0 notes


Assalamualaikum, hye :)

Setiap orang mempunyai orang yang disayang atau yang paling sayang? saya sayang semua orang yang kenal saya, even yang baru kenal pun saya sayang tapi tak banyak sikit je, hewhew :3 sebab mummy saya cakap, kalau kita sayang orang, lagi ramai orang saya kita, kalau kita benci orang, lagi ramai orang benci kita. Saya taknak orang benci saya, saya nak orang sayang saya. Please sayang saya, jangan benci saya :) hehe

Sifat sayang datang dengan senang, dan susah sangat kalau kita nak hilangkan rasa sayang tu. Contoh, kalau kita ade sehelai tangan kat kertas dan saya suruh awak buat ape-ape bentuk dengan kertas tu. Awak dah siapkan then bagi kat saya, saya dapat saya terus koyak. Ape perasaan? kecik hati kan? rasa menyampah kan? haha, itulah salah satu contohnya. Bende yang kita buat tak sampai 5 minit kita dah sayang, ape lagi orang yang dah berapa bulan kita kenal, kita tak sayang :) 

Kawan saya selalu pesan, tak mengapa kalau kita tak sayang kan boyfriend kita tu, janji dia sayang kita dari dia tak sayang kita. Sebab kalau dia sayang kita dan dia tahu kita tak sayang dia, dia akan cuba sedaya upaya dia untuk pikat hati kita, kalau lelaki yang dah tahu kita sayang dia, lagi dia buat bodoh dan senang-senang je dia nak mempermainkan kita. Saya selalu ingat pesanan ni, sebab tu sampai sekarang susah untuk saya sayang dekat seorang lelaki, saya cuma suka je. kalau sayang susah, sebab saya takut :) haha. 
Nak tengok movie kat youtube, hmm. Cerita ape best?