New Design
Sunday @ 12:42 AM | 0 notes


Assalamualaikum, hye :)

Cool huh? saya bosan dengan design lame, so saya tukar :) Jadi macam ni. Saya suka, its simple and tak serabut sangat kan? :) tapi, blog saya sebelum ni pun tak serabut pun kan? haha, banyak tanya pulak.

Ok, lagu for blog Untuk Kamu - Hafiz . Saya dah dilamun cintaa so, lagu pun nak sama dengan diri laa kan? hewhew but jangan risau, saya takkan post jiwang-jiwang. Entah laa, saya tak minat laa lagu english letak kat blog. Lagi satu kalau korang ade lagu yang sesuai untuk blog saya, PM kat facebook or Twitter. Lagi satu, boleh bagi tau kat Cbox ok? Thank you :)

Tempahan edit blog, saya buka lepas saya exam. If nak tahu lebih lanjut, PM kat Facebook or DM kat twitter :)