Akan datang
Wednesday @ 11:17 PM | 0 notes

Assalamualaikum and Hai :)


Apa khabar? Hihi, saya sihat sejahtera. Saya harap korang pun macam tu. Ehem, before nak pergi lunch dekat Mcdonald, saya nak update sikit. Nanti akan datang, saya akan bagi freebies. Kepada sesiapa yang selalu perkembangan saya thank you and terima kasih guna tutorial saya. Saya nak bagi freebies apa? Tengok lah nanti. Hihi

Btw, saya ada update beberapa tutorial untuk korang and terima kasih kepada sesetengah yang tinggalkan komen sokongan dan suka. Yang tak tinggal tu, mohon-mohon lah tinggalkan. Haha, okay ada orang suruh saya buat tutorial tudung. Hmm *thinking* Semestinya, saya taknak buat. Haha, saya pakai tudung takdalah stail mana, cuma syarat saya selesa. Ikut hati kita nak pakai macam mana, tak perlu nak ikut orang lain pakai macam mana, nanti diri sendiri jadi kurang selesa. 

Dan akan datang juga, saya akan update beberapa tutorial yang bermanfaat. Lawakan blog saya sekarang. Hihi, saya suka. Okay, korang boleh follow twitter saya @AdibahKashful and my gorgeous tumblr  http://oh-its-adibah.tumblr.com/ . Dah follow mention saya okay! Boleh berkenalan *peace*

Lots of love,
Adibah