Saya tak tahu nak letak tajuk apa.
Tuesday @ 12:45 AM | 0 notes


Assalamualaikum and hye 

Dekat area rumah saya or seksyen rumah saya or macam macam lah, tengah Hujan! Wuuuuu ~ Sejuk gila. Duduk dalam bilik, depan laptop update post & dengar lagu Muara Hati. Memang mengusik jiwa ragaku. Post kali ni saya nak update paper Grafik saya semalam. Soalan grafik, haih *geleng kepala* agak susah, sampai saya terpaksa reda and terima apa sahaja keputusan yang saya dapat. Esei pun, tunggang langgang. Bila saya baca balik, macam saya tak tahu apa nak di sampaikan dekat cikgu saya. Kalau dia baca pun mesti dia tak faham *main kuku*


Saya berserah sahaja kepada Allah and saya harap saya lulus! Walaupun saya berserah je, saya nak LULUS. Dengan izin Allah, InsyaAllah ,  Mummy selalu pesan, 
no matter what happen, you must move on and accept Allah fate.
Eh, tu macam ayat untuk orang putus cinta je? Haha, tapi boleh pakai apa. Kita kena lah jugak terima soalan tu, dah takdir kita dapat soalan cenggitu kan? Haaaa, btw my friend yang suka sakat saya, usik saya, kacau saya, selalu panggil saya "Bab", selalu pinjam barang saya, dah pindah. Betapa tak happy saya sekarang ni sebab dia tak pulang balik Pensel Tekan warna pink saya *pegang parang* Nak buat apa? Simpan dalam kenangan? Ubat untuk rindu? HAHA okay..............

Anyway, semalam jugak dia tak amik paper Grafik. Kiteorang ingat dia tak datang, and saya jugak baru ingat yang dia ada cakap hari Jumaat tu yang dia dapat masuk MKI *saya pun tak tahu apa kejadah nama tu, jangan tanya saya* Hmm, anyway Heezad kalau betul kau dah pindah, take care & pulangkan pensel aku eh *tunjuk pistol*

Lots of love,
Adibah