#TeamCancer
Sunday @ 11:25 PM | 0 notes

Assalamualaikum and Hye


Hai, apa khabar? Saya baru lepas potong bawang so mata pun macam pedih-pedih sikit. Tengah potong bawang tu, tetiba dapat Ilham nak post something dekat blog. Tengok, idea boleh datang bila-bila masa kan. Haha, okay saya nak bagi tahu something saya lahir 30hb.06.1996. Okay memang takda kena mengena, tapi saya Cancer! Bukan penyakit cancer iaitu barah tau, tapi cancer yang untuk tiap-tipa bulan tu. Dah faham? Good.

Saya #TeamCancer . Okay, saya ada beberapa macam "luck" lah untuk Cancer.

Okay  ini dia, sebernanya saya amik dari satu website and tak semestinya saya pandai sangat sampai nak fikir semua ni. And semua dekat atas ni, ada kene mengena dengan saya. Haha

Lots of love,
Adibah