Two Thousand Thirteen
Tuesday @ 4:08 AM | 0 notes

Assalamualaikum and Hye!


Alhamdulillah, saya masih lagi diberi peluang untuk hidup dan bernafas. Dan juga umur saya semakin meningkat, muka je tak berkedut. Maintan cute and shumel. Eh? Hahaha. Saya juga ingin memberi tahu bahawa saya sudah 17 tahun dan bakal menjawa paper Espiem. Yup, tak perlu terkezut sangat. Memang kenyataan and memang tak boleh nak nafikan lagi. Full stop.

Untuk tahun 2013 ni, saya takda Azam baru. Bukan apa, takut tak terlaksana and azam tahun lepas pun tak terlaksana lagi and saya rasa saya dah lupa apa azam saya tahun lepas. Hahaha. Saya hanya bercita-cita nak fokus untuk SPM and dapat straight A's. Amin. This year tak boleh main-main, tak boleh nak ada crush dah! Sedih. Tesek tesek. Bukan apa, yelah macam tahun lepas ada crush then frust menonggeng. Taknak lah tahun ni macam tu jugak, nanti tak dapat straight A's. Ish takut lah cakap pasal SPM ni.

Sangat awkward tadi bila nak cakap dengan someone pasal malam semalam i mean tahun lepas. Mesti fikir "Eh, naik taip semalam ke tahun lepas?" Haha, awkward gila tau. Btw saya rasa sedih sikit. Hmm, adalah sebabnya. Taknak story cause ada orang tu suka stalk blog kita. Kang dia baca, dia terasa. Mampuih kene perli. Mampuih. I hope my relation with him never end. Kalau dah end, sorry for what I did to you. I did it on purpose and people make mistake *peace*
Semalam sambut new year dalam bilik, dekat timeline twitter. Tesek tesek.
 Ya, sangat menyedih kan. Malam ni dah kene tidur awal. Esok kena jaga awal, jarang tweet, kena buat ulang kaji & homework. Kena tusyen. Kena pergi koko. Pergi training petanque. Aigoo, penat weh. Takpa, demi masa depan & nak berjaya! Eceh. Ok, sampai sini sahaja. Nak gosok baju. Tata~ btw Selamat Kembali ke Sekolah dak-dak sekolah. Hahaha

Lots of love,
Adibah